Haberler
Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen'in Başkanımız Ahmet Yıldız'a ziyareti
16.01.2019

Türkiye Lokantacılar Pastacılar Federasyonu Denetim Kurulu Üyesi Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen hizmetlerine ve ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
Başkan Bilen; Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifi (EMKO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, EMKO’nun yeni oluşturduğu işyerlerinde lokantacı esnafına da geniş yer vermesindeki memnuniyetini dile getirerek, Eskişehir de iş ve istihdam açısından ülkemize ve şehrimize ekonomik katkısının önemini vurguladı.
Göreve geldiğimizden bugüne yaptığımız hizmetler ve projelerimiz ile hem şehrimize hem tüm Türkiye’ye ışık olduk. Eskişehir Lokantacılar odasında ben değil biz olmayı başarmanın haklı gururunu yaşadık. EMKO sanayi sitesinde yaptığımız ziyaretten esnafın memnun kaldığını daha önce böyle hizmet almadıklarını, temsil gücünde odanın varlığını hissedip özgüven açısından mutlu olduklarını dile getiren esnaflar, yerli ve milli yemek kartımız yemek matik kartı konusunda da esnaf olarak her zaman destek olacaklarını belirttiler.
Başkan Bilen çözüm noktasında yapılacak her aşamayı bizzat kendinin takip ettiğini birebir esnaf ziyaretleri yaparak esnafın derdini, isteğini,sorununu dinleyerek çözüme ulaştırmak için elimizden gelen gayreti gösterme çabası içindeyiz ifadelerini kullandı.
EMKO sanayi sitesi Başkanı Ahmet Yıldız sitemizde yeni nesil çağdaş modern, sağlıklı mekânlar oluşturarak lokantacı esnafımızın isteklerine en ufak ayrıntısına kadar düşünülerek oluşturduk.
Yeni dönemde lokantacılar odası ile her zaman iş birliği içinde olacaklarını ve desteklerine devam edeceğini belirtti. (Kaynak: Es Gazete)
Emko Yönetim Kurulu olarak Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen'e ziyareti için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.
2553 kez okundu
Diğer Başlıklar
SİVRİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI HABİL DÖKMECİ' NİN ZİYARETİ

İL JANDARMA ALAY KOMUTANLIĞI'NI ZİYARET

EMKO GÜNDÜZ BAKIMEVİ ve KREŞİ

ODUNPAZARI BELEDİYESİ TEKSTİL ÜRETİM VE TASARIM MERKEZİ

Odunpazarı’ndan Tekstil Üretim ve Tasarım Merkezi atağı

EMKO 36.GENEL KURUL TOPLANTISI

ESKİŞEHİR SANAYİ ODASI & CHP İL YÖNETİMİ VE MİLLETVEKİLLERİ İLE TOPLANTI

EMKO KREŞİ TEMEL ATMA TÖRENİ

YÖNETİM BİNAMIZ DIŞ CEPHE ÇALIŞMASI

ESKİ MD GAZİANTEP CD. KANALİZASYON ÇALIŞMASI

YOL YAMA ÇALIŞMAMIZ

ODUNPAZARI KAYMAKAMIMIZI ZİYARET

PTT BAŞ MÜDÜRLÜĞÜ İLE PROTOKOL

EMKO YOLLARI ASFALTLANIYOR

ODUNPAZARI BELEDİYESİ PARK ve BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI

KAZIM KURT EMKO ZİYARETİ
